DE WARMTEPOMP: VALKUILEN & ALTERNATIEVEN

De warmtepomp is aan een charmeoffensief bezig. Moeten we ons nu massaal bekeren tot deze technologie? Dit onderwerp moet met de nodige omzichtigheid benaderd worden want de overgrote meerderheid van de woningen zijn helemaal niet geschikt om deze technologie te integreren. ‘Geen toekomst zonder warmtepompen?’ Misschien, maar het is echter nog wachten op een soliede invulling van de vele randvoorwaarden.

Het boekje ‘De warmtepomp: valkuilen & alternatieven’ hebben we met grote goesting geschreven. Kelvin & Pascal in de ronde van Carnot, een tekenverhaal over de warmtepomp, mag de spits afbijten. Ook de vloed aan letterwoorden zoals COP, SPF, SCOP, PEF… passeren de revue. We confronteren de lezer met de valkuilen en alternatieven, gekaderd in het huidig turbulent energieklimaat. Van oude vliegtuigmotoren, nooddieselgeneratoren, stroomboten, gedateerde nucleaire centrales en afschakelplannen… of het weinig opbeurende relaas van de winter 2018-2019. Kunnen beschikken over betaalbare elektriciteit en een stabiel, modern uitgebouwd elektriciteitsnet, is wellicht nog ‘wishful thinking’. Zijn batterijen als opslagsystemen dan geen valabel alternatief of misschien toch beter maar opteren voor een ‘Power2Gas-proces’? Wat leren we van off-grid woningen, passiefhuizen en tiny houses? Dat en nog veel meer lees je in deze publicatie.

Het digitaal ‘flip book’ geeft je een inkijk in ons nieuw boekje
‘DE WARMTEPOMP: VALKUILEN & ALTERNATIEVEN. 15 van de 84 Blz.
Titel op YouTube: DE WARMTEPOMP: VALKUILEN & ALTERNATIEVEN (FlipBook 15/84)
De YouTube link: https://youtu.be/J79Zj_TAJxs

Het boekje telt 84 blz. en kost 9,50 Euro.
Je betaalt 9,50 voor het boekje + 3,50 Euro (BE) of 9,00 Euro (NL) verzendkosten.
Maar, bij bestelling van 4 boekjes (tot 1kg.) zijn de verzendkosten extra voordelig en wordt daar bovenop een speciale korting verleend zowel voor verzending naar BE als naar NL (zie de tabel).

U kan rechtstreeks het bedrag overschrijven op het rekeningnummer van de Zonne-arc vzw met vermelding ‘WARMTEPOMP boekje’. Vergeet uw e-mailadres niet te vermelden voor het geval er zich haperingen voordoen bij de bestelling of verzending.  We leveren normaal binnen de 7 à 10 dagen.

IBAN: BE80 7383 1317 0077 — BIC: KREDBEBB

Voor bestellingen via een bestelbon en met een factuur. 
Wij beschikken niet over een BTW-nummer.
Op de heel lage prijs van 9,50 € per boekje kan geen korting verleend worden. Deze prijs is exclusief verzendkosten en alleen geldig bij voorafbetaling. Net zoals alle aankopen online verzenden we op basis van vooruitbetaling. We vinden het bijzonder fijn mocht u daar rekening mee houden. Voor de opmaak en het digitaal versturen van een factuur rekenen we 10,00 Euro extra administratiekosten aan. De factuur wordt na vooruitbetaling steeds in de zending van de boekjes gestopt. Alle communicatie gebeurt digitaal via onze contactpagina.

Alle info en bestellingen doe je best via de contactpagina van deze website. Mediakanalen kunnen een (digitaal pdf-recensie) exemplaar aanvragen via deze weg. 

Vanaf een bestelling van 20 ex. in België nemen we de verzend- en administratiekosten voor onze rekening. 

We wensen jou veel leesplezier op de moeilijke weg naar de energietransitie.

Willy Lievens & Hilde Decoene i.s.m. Sir William Wood