blogspot-logo-1024x1024  Welkom Low Energy Bricoleur.

Deze rubriek werd verhuisd naar onze blog. Al uw reacties zijn er welkom.

www.ecobouwers.be is een zeer uitgebreid discussieforum die geen enkel energiek thema uit de weg gaat. Ik vermoed dat niemand zit te wachten op een replica-, kloon- of een schaduwforum daarvan.

Low Energy Brico is een creatieve ontmoetingsplaats voor energieke en frisse invalshoeken omtrent duurzame energietechnologie.We verlaten de platgetreden Low Energy paden en gaan op zoek naar createurs/ bricoleurs in concert. Een eigen creatie, de buit van één van je zoektochten, een verrassend product op een bouwbeurs, een verrassend artikel… kortom, had je een hartverwarmende ontmoeting met ‘anders omgaan met energie’ maar vind je de tijd niet om er iets mee aan te vangen? Stuur het ons door!

Concreet zijn we op zoek naar foto’s met bijhorende kortbericht/ krabbels/ bepeinzingen. Stuur deze op naar info@zonnearc.be. Foto’s en tekst worden door ons wat opgepoetst en gepost in deze rubriek. Een leuke titel is ook altijd aardig meegenomen. Zo kan iedereen meegenieten van je hartverwarmende en/ of prettig gestoorde ontmoeting met een of ander duurzaam project/ object. Maar hou altijd in het achterhoofd ‘eenvoud siert’.

Onze website beschikt niet over een rubriek met commerciële links. Maar in deze rubriek kunnen ook commerciële realisaties met bronvermelding geplaatst worden. Woorden wekken, voorbeelden trekken. Ga maar eens ferm uit de bocht… We zijn razend benieuwd naar het resultaat van de energieke strooptochten van de Low Energy Bricoleurs.